Årets medarbeider 2021 – Sigrid

Deling:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sigrid Øvereng vant en soleklar seier i kåringen av Årets medarbeider 2021 hos Respons Analyse! «Hun er ikke bare faglig sterk og et unikum av en moderator og kvalitativ rådgiver, men hun tar mye sosialt og praktisk ansvar både i egen avdeling og i bedriften som helhet» lyder en av de mange nominasjonene hun fikk.

Hos Respons Analyse, kåres årets medarbeider basert på nominasjoner med begrunnelser fra alle ansatte. Som grunnlag for kåringen skal det vektlegges hvem som best fremmer våre verdier; fleksibilitet,  engasjement og nytenkning. Alle kan nomineres foruten daglig leder. De ansatte gir både en førstenominasjon og en andrenominasjon. Den med flest førstenominasjoner vinner, men dersom det er to eller flere som får like mange førstenominasjoner, går den som har flest andrenominasjoner av med seieren.

«Sigrid er faglig dyktig, engasjert, entusiastisk og ikke minst en veldig god kollega. Hun er lett å kontakte, alltid villig til å slå av en prat eller diskutere idéer. Hun tar seg også god tid til å forstå konsepter ved å stille gode spørsmål, reflektere og sette seg inn i problemstillingene.»

Idar, Erik, Kjersti og Anita fikk også førstenominasjoner, og i tillegg fikk Anita, Eline, Erik, Kjersti, Idar, Ane, Thore og Sigrid andrenominasjoner. Som dere skjønner har vi MANGE dyktige medarbeidere i Respons Analyse!  

Kåringen har blitt gjennomført hvert år siden 2012. Erik Tveit ble kåret til Årets medarbeider 2020 og Anita Lynne ble kåret til årets medarbeider 2019.

«Sigrid har virkelig stått på som en heltinne – både for våre kunder og for oss internt. Hun har alltid nye og spennende tanker å bringe torgs, og hun slutter aldri å imponere med hennes kreativitet, idemyldring og analytiske ferdigheter.»