Bli kjent med våre ansatte: Vår sprudlende intern Ivonn!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

I dag skal du få hilse på vår intern – sprudlende Ivonn Brugrand Lingjerde!  

 • Stilling: Intern hos Respons Analyse i digital markedsføring i sosiale medier. 

 • Arbeidssted: Bergenskontoret, samt hjemme i Bergen og Sogn

 • Utdanning: Ett års-studium i ungdomssosiologi, og går nå 
  tredje året på bachelor i digital kommunikasjon og markedsføring
   ved Handelshøyskolen BI. 
 • 3 beskrivende ord: Vår kjære intern er utpreget imøtekommende, utadvendt og engasjert! Hun deler mye av seg selv, og er omsorgsfull og raus med de rundt seg. Hun bringer god energi inn i rommet – uavhengig av om det rommet er digitalt eller fysisk.

 • Personlig motto: Ivonn sitt personlig motto er «Du e god nok som du e!». Hun synes det er viktig å tørre å være seg selv. «Viss me alle hadde vert like, hadde jo livet vert kjedelig!» ler hun, og legger raskt til «Og uenigheta gjer oss bedre!»

 • Bransjeerfaring: Noen måneder internship! Men hun er ei aktiv jente som har prøvd litt av hvert, med diverse andre jobber og sommerjobber. De jobbene hun har likt aller best er – ikke overraskende – de som inkluderer kontakt med andre. Blant annet som danseinstruktør for unge, støttekontakt, butikkmedarbeider i klesbutikk, resepsjonist og barnevakt.

 • Profesjonelle styrker: Ivonn er strukturert, systematisk og effektiv. Hun er også lett å få kontakt med og er god til å yte god service.

 • Drømmeferie: Ivonn sin drømmeferie er en plass i Hellas, gjerne Rhodos eller Kreta. Første uken ønsker hun å sole seg på stranden og etter en uke eller halvannen ønsker hun en aktiv ferie hvor hun tester ulike treningsformer. 

 • Det beste med å være intern hos Respons Analyse: «internship perioden hos Respons Analyse har eg fått muligheten til å teste ut mine kreative evne og akademisk kunnskap som eg har blitt tillært gjennom tidligare kurs på studiet. Eg har også fått brukt teoria og modella til å løysa konkrete arbeidsoppgaverEg har fått vert med på å skapa engasjerende innhold som kan gjera merkevaren attraktiv og synlig ved hjelp av sosiale media.» Det hun har likt aller best med arbeidsoppgavene hos Respons er at hun har tilegnet seg ny kunnskap innenfor et svært bredt fagfelt: «Jeg har skrevet innlegg om interessante og lærerike samfunnsaktuelle nyhetsartikler, publiserte rapporter og markedsundersøkelser basert på kvalitative og kvantitative analysemetoder.» Hun har også velvillig deltatt på ulike seminarer som omhandler markedsføring på bedriftsmarkedet som hun har lært mye av, og føler at internshipet hos Respons Analyse har forberedt henne til en arbeidstilværelse etter fullført bachelor. «Eg har lært mykje, spesielt av daglig leder Anne, som eg føle eg har blitt glad i allerede! Den gjensidige læringen eg har hatt sammen med min mentor Anne har vært svært betydningsfullt for min opplevelse, læring og selvtillit i løpet av internshipet! Alle i Respons Analyse har tatt meg godt imot. Kollegaene mine har også vært svært hyggelige og hjelpsomme i løpet av internshipet.» Ivonn ser frem til å kontinuerlig å lære mer, og skape enda tettere bånd med sine kollegaer! Ivonn er alltid ute etter å bli bedre og å prøve nye ting. I tiden fremover skal hun utforske digitale analyseverktøy som Google Analytics, søkeordoptimalisering og organisk og betalt annonsering.  

 • Det mest givende prosjektet: Ivonn har kursbevis som ung til ung-instruktør og har vært frivillig danseinstruktør for barn og unge i Dans Uten Grenser. «Uten Grenser» viser til fravær av krav for ferdigheter, økonomi, og sosial status for å bli med i organisasjonens aktiviteter. Dans Uten Grenser ønsker å formidle og bygge tilhørighet, samhold, glede, inkludering og mestringsfølelse gjennom dansen! Utenifra mottar ungdommene opplæring, veiledning og inspirasjon fra profesjonelle administratorer, dansere og koreografer. Ivonn vil aldri glemmebarnehjemsturneen til Latvia og Litauen med dansegruppen Impression i Dans Uten Grenser 

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk: «Det må vera daeg var ledar for aksjonskomiteen ved Sogndal vidaregåandeskule for Krafttak mot kreft i 2017»Innsamlingengikk til en bedre livskvalitet for de som lider av uhelbredelig kreft. Aksjonskomiteen ved Ivonn organiserte verving av bøssebærere, planlegging av ruter og penge håndtering. Godt samarbeid mellom komiteen, bøssebærere og givere førte til at de samlet inn hele 369 891 kr! Ivonn fikk også spørsmål fra Kreftforeningen om å bistå som skolekoordinator med å informere om aksjonen til andre skoler, verve bøssebærere, planlegge aksjonsdagen og aktiviteter i samband med neste års aksjon. Ivonn tok dette som en enorm tillitserklæring. Noe vi ser oss skjønt enige i!
   
 • Drømmejobben: Ivonn er veldig glad i kontakt med mennesker. Hun vurderer å studere videre innen organisasjonspsykologi, HR og personalledelse. Da har hun et studium som er eksternt rettet og et som er internt rettet«Det må jo være god kombo!» konkluderer hun. Ivonn har også vurdert ernæringsstudier, ettersom hun er opptatt av egen helse og trening!  

 • Nettsider/apper som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige):
  1. Strava 
  2. Google Duo
  3. Spotify (spesielt til trening og husvask ;))
  4. Nyhetsapper

 • Fritidssysler: Ivonn bruker mye av fritiden sin på å trene styrke på treningssenteret. Hun liker også å gå turer i fjell og mark, samt å jogge og padle kajakk. «Trening gjer godt både for kropp og sinn. Eg blir ein bedre versjon av meg sjølv når eg får trent!».  En «Fun Fact» om Ivonn er at hun elsker å rydde og vaske hus! Også når hun kommer hjem til sine foreldre på besøk! Hun bruker mye av tiden sin på å være med familievenner og kjæledyr. Ivonn er veldig omsorgsfull, så omsorgsfull at hun ofte noterer ned avtaler og gjøremål til familie og venner i kalender, slik at hun kan minne de på en avtale eller sende lykke-til-meldinger! Hun ser veldig frem til den dagen hun får seg fast jobb og endelig skal få seg et kjæledyr.

 • En ekstra dag i uken: Dersom Ivonn hadde hatt en ekstra dag i uken ville hun brukt den til trening, og hvert fall nå når det er så mye skole.

 • Drømme-egenskap: Ivonn svarer raskt: «Dersom eg kunne våkne opp imåro med en heilt ny eigenskap eller kvalitet ville det vere at eg ikke treng søvn. Eg har så mykjeg vil rekke å gjera!!».Vi i Respons tror nok at hun vil rekke å få gjort mye uten den egenskapen også, for vår kjære intern mangler verken initiativ eller energi!


#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse