Bli kjent med våre ansatte: Vår selvutnevnte trivselsansvarlige og kunnskapssultne Marius!

Deling:

Skrevet av Ivonn Brugrand Lingjerdetrainee hos Respons Analyse 

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

I dag skal du få bli bedre kjent med vår senior rådgiver Marius Amundsen Flaget, både profesjonelt og privat.  

 • Stilling: Senior rådgiver.  

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo.  

 

 • Utdanning: Hele studieforløpet til Marius har vært utenlands! Marius har en bachelorgrad i International Business som han fullførte i Australia. Senere studerte han også ved Handelshøyskolen i København hvor han skrev master oppgave om politisk merkevarebygging. Han er veldig glad for utenlandsoppholdene sine ettersom det gav han muligheten til både å studere og å se mer av verden.  
 • 3 beskrivende ord: Marius kan beskrives som utadvendt, proaktiv og kunnskapsrik. Han er alltid i forkant, og liker å være forberedt på å håndtere fremtidige situasjoner samt uforventede utfordringer. Marius kan også beskrives som vår dedikerte, selvutnevnte trivselsansvarlige i Respons Analyse der han alltid passer på at rammene rundt vår arbeidshverdag er best mulig!  

 

 • Bransjeerfaring: Marius har snart 6 års erfaring i yrket. Opp gjennom årene har han opplevd gjensidig læring fra både privatkunder, bedrifter og ikke minst fra sine kunnskapsrike kollegaer. «Det er ved samarbeid og gjensidig læring at resultatene skapes» mener han.  

 

 • Profesjonelle styrker: Marius sine profesjonelle styrker er at han er nysgjerrig og svært engasjert i både mennesker og verden rundt seg og mener at «nysgjerrighet i kombinasjon med et sterkt ønske om å yte best mulig hjelper meg veldig mye i hverdagen». Han trives også i dialog med kunder, og liker å yte god kundeomsorg samt å finne løsninger på deres utfordringer. Han evner også å formidle resultater på en pedagogisk og engasjerende måte! 

 

 • Drømmeferie: Drømmeferien til Marius er at han kan få muligheten til å reise til noen av landene som befinner seg rundt Svartehavet. Han synes det virker spennende å utforske gamle landsbyer, bydeler og arkitektur i land som Georgia eller Moldova, men har skrivende stund satt Ukraina på vent … (Vi sender gode tanker til alle som er berørt!) 

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: «Vi er en veldig fleksibel bedrift med mange engasjerte medarbeidere som får jobbe med veldig mye spennende prosjekter! Vi er ikke en fastlåst organisasjon, men heller flatt hierarki.»  Deling av ideer og løsningsorientering verdsettes høyt! Marius mener at det er rom for å vokse og ta eierskap til egne prosjekter. «Det er en av flere faktorer som gjør at vi beholder dyktige fagfolk og kompetanse i bedriften!» 

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomste prosjektet: «Det er vanskelig! Det finnes så mange spennende og interessante prosjekter!». Dersom Marius måtte velge et tema så hadde han valgt kommunikasjon og PR – både for offentlige, private og ideelle organisasjoner. «Det er veldig spennende å jobbe med oppmerksomhetsskapende arbeid og kommunikasjon», sier Marius.  

 

 • Alternativ jobb: «Da tror jeg nesten det måtte blitt kryptomilliardær!», svarer han kjapt, før han legger til at det nok heller ville blitt en jobb som lå nærmere kommunikasjon eller PR, noe vi mistenker at han kunne passet godt til med tanke på hans utadvendte side og evne til å formidle resultater. 

 

 • Nettsider / applikasjoner som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige) 
  1. Nettaviser
  2.
  Twitter 

 

 • Fritidssysler: «Det går mye i jobb»! Marius elsker å jobbe og velger ofte jobb fremfor å gjøre andre ting. Foruten å jobbe så gjør han alltid noe! Han er ekstrovert og er derfor mye med venner på fritiden. Han har ikke særlig faste aktiviteter foruten trening 3-4 ganger i uken. «Jeg slår et slag for ustrukturert fritid! Jeg får nok struktur på jobb og liker heller å ta ting som det kommer!»  

 

 • En ekstra dag i uken: «Dersom jeg hadde hatt en ekstra dag ville jeg nok rukket å få dette intervjuet på trykk innen tidsfristen!», svarer han kjapt mens han ler. Det er ikke en ubetimelig kommentar med tanke på at intervjuet skulle vært publisert for noen uker siden, men slik er det når dagene er såpass travle som i Respons.  

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse