Bli kjent med våre ansatte: Vår initiativrike, engasjerte og løsningsorienterte Sigrid!

Deling:

Skrevet av Ivonn Brugrand Lingjerdetrainee hos Respons Analyse 

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

I dag skal du få bli bedre kjent med Sigrid Øvereng, både profesjonelt og privat 

 • Stilling: Kvalitativ rådgiver

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo. 

 

 • Utdanning: Sigrid har en master i sosialantropologi fra Universitetet i Oslo.

 

 • 3 beskrivende ord: Sigrid kan beskrives som engasjert, morsom og løsningsorientert.Sigrid er også strukturert og systematisk, og har kontroll langt utover sine egne prosjekter!   
 • Personlig motto: Sigrid sitt personlige motto er «Enten så går det bra, eller så går det over!». Dette bærer også preg av at hun er glad i å løse utfordringer. Hun mener vi alle kan lære noe av det aller meste, og at det er viktig å huske på at til og med i vanskelige situasjoner kan en også lære noe!  

 

 • Bransjeerfaring: Sigrid har jobbet i markedsanalysebransjen i snart 5 år. I 2017 startet hun i Moods Qualitative Research (et byrå som rendyrket kvalitativ metode). Hun startet i Respons i forbindelse med fusjoneringen mellom Respons Analyse og Moods Qualitative Research i januar 2018. Hun trives svært godt med å bruke kvalitative metoder og å få muligheten til å jobbe med så mange spennende prosjekter. Sigrid gleder seg over at hun stadig har fått utvidet sin verktøykasse, at hun opplever kontinuerlig læring og erfaringsbygging og at hun får samarbeide med hyggelige kollegaer.   

 

 • Profesjonelle styrker: Sigrid er ganske utadvendt og er både nysgjerrig og engasjert i andre mennesker. Hun er genuint interessert i hva folk tenker og mener om ulike problemstillinger og fagfelt. Sigrid er dermed god på å se folk! Hun har alltid åpne armer og er opptatt av å være løsningsorientert.  

 

 • Drømmeferie: «Den absolutte drømmeferien må være Georgia! Landskapet og arkitekturen er så vakker!» svarer hun energisk på spørsmålet. Sigrid har veldig lyst å dra til Georgia for å oppleve georgisk kultur, oppleve nye steder, spise god mat og oppleve dans og musikk. Grunnen til at hun har lyst å oppdage Georgia er fordi hun har lyst å dra en plass som er litt mer «uoppdaget». Dersom hun skulle valgt et mer «oppdaget» sted kunne hun gjerne tenke seg å dra til Italia eller London. Sigrid har faktisk nettopp kommet hjem fra Stockholm, hun synes det var fantastisk å få lov til å reise igjen!  

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: Sigrid elsker at hun får stimulert nysgjerrigheten til maks! Det hun liker aller best er at hun får møte masse forskjellige folk både kunder og respondenter der hun stadig lærer nye ting hele tiden! Det er spennende at hver kunde har ulike behov og problemstillinger som man må sette seg inn i. Hun er, og vil alltid være, et nysgjerrig menneske!  

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomme prosjektet: Med en gang Sigrid fikk spørsmålet synes hun det var vanskelig å svare. Dersom hun måtte velge er en av de mest interessante prosjektene måtte det være med fagforeningen Samfunnsviterne. Prosjektet handlet om å snakke med ulike arbeidsgivere om deres syn på samfunnsvitere. En samfunnsviter er en person som har forståelse av sammenhengene i samfunnet: samspillet mellom individet og samfunnsstrukturene som alle er en del av. Sigrid synes det var veldig interessant å forstå hvordan arbeidsgivere tenker om hvilken nytte samfunnsvitere gir, og i hvilken grad de synes det er bruk for samt behov for samfunnsvitere og hvor åpne de er for at samfunnsvitere skal jobbe for dem. Siden hun er samfunnsviter selv synes hun det var spennende å høre om fordommene som fantes der ute, samt styrkene og svakhetene, og hva arbeidsgiverne tenkte var mulig for fremtiden. «Det var som å være en flue på veggen»!  

 

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk: Sigrid synes det er vanskelig å hente frem et bestemt kundemøte eller presentasjon som gir et spesielt inntrykk. «Dersom jeg måtte velge så er det når kunder i kundemøter allerede begynner å rulle ballen videre! Når man har en god anbefaling til kunden som treffer og du ser at kunden får motivasjon og inspirasjon til å bygge videre på funnene. Da vet du at du har gitt verdi for kunden! Igjen fører det til at jeg får motivasjon til å fortsette å gjøre det arbeidet jeg gjør!».  

 

 • Alternativ jobb: «Da ville jeg ha gjort noe veldig annerledes! Kanskje jeg hadde vært en god landskapsarkitekt!» sier Sigrid med et smil rundt munnen! Sigrid synes landskapsarkitektur virker spennende grunnet brytningspunktet mellom bygning og natur. Der kunne hun fått sett hvordan folk beveger seg gjennom landskap, og hvordan man kan bygge sammen med naturen!  

 

 • Nettsider / apper som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige): 
  1. TikTok   
  2. Instagram  
  3. Notion (En planleggingsapplikasjon som hjelper deg å strukturere hverdag og jobb. I følge Sigrid blir livet enklere!) 

 

 • Fritidssysler: På fritiden har Sigrid forskjellige fritidssysler! Under koronapandemien har det dessverre blitt mindre reising grunnet restriksjoner, men hun liker veldig godt å dra på ferieturer for å utforske verden. Sigrid sin største hobby å dra på bruktbutikk. Hun har alltid vært nysgjerrig, og kan lett bruke to timer på en god bruktbutikk! Sigrid liker også å være med familie, samboer og venner samt se på filmer, serier og pusle puslespill. Hun bare elsker realityprogrammet «Real Housewives»! Sigrid er også aktiv og liker å gå turer i byen. I tillegg liker hun også å konkurrere i spillet Wordfeud sammen med moren.  

 

 • En ekstra dag i uken: Dersom uken hadde hatt en ekstra dag svarer Sigrid at hun ville ha brukt den på bruktbutikk og senere på kvelden sett Real Housewives på tv-skjermen.  

 

 • Drømme-egenskap: «Når jeg så spørsmålet tenkte jeg med en gang på tidsmaskin!» Dersom Sigrid kunnet våknet opp i morgen med en helt ny egenskap eller kvalitet så ville det ha vært at hun kunne reise i tid. Den spesifikke årsaken til drømmeegenskapen er at hun kunne fått bekreftet om noe ville gått galt, som igjen kunne gi henne mulighet til å avlyse eller endre på det som skulle skje! Dette viser jo bare hvor strukturert og hvor glad Sigrid er i å planlegge! Hun bare elsker å ha oversikt!   

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse