Online fokusgrupper

Ved bruk av Online fokusgrupper kan vi tilpasse ulike former for kommunikasjon (chat/skriftlig, lyd og/eller video). På nett blir den geografiske avstanden raskt visket ut til fordel for gode samtaler om tema som deltakerne opplever betyr noe.

Når det ikke er hensiktsmessig å reise land og strand rundt for å møte folk samler vi dem i fokusgrupper på nettet i stedet. Vi bruker solide og intuitive plattformer der vanlige mennesker enkelt kan delta med sine meninger, opplevelser og innspill. Med gode moderatorer og spennende diskusjoner er avstandene mellom oss snart glemt. Resultatet blir metodisk robuste undersøkelser uten geografiske begrensninger.

Respons Analyse benytter markedsledende verktøy på gjennomføring av grupper på nett som har en svært god teknisk support. I online gruppene kan man presentere ulike typer av stimulimateriale (tekster, bilder, filmer etc.) og få konkrete tilbakemeldinger på disse (både verbalt, visuelt og gjennom tekst). Kunden har også mulighet for direkte utskrifter, overværelse i sann-tid samt opptak av grupper som kan lastes ned fra plattformen, samt rapporter med både film, lyd eller bildeklipp i tillegg til skriftlig rapport.

Deling:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vil du vite
mer om dette?
Kontakt meg!