cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Hils på våre to nyeste tilskudd, Ole og Halvor!

Deling:

Respons Analyse har alltid prioritert samfunnsansvar, og en av måtene vi realiserer dette på er ved å gi relevant arbeidserfaring til de som trenger det. For at bransjen skal fortsette å bestå av dyktige og kunnskapsrike individer i et stadig mer komplekst samfunn, har vi ansvar for å åpne døren og tilby muligheter for faglig utvikling.  

Denne høsten og vinteren har vi gleden av å ønske to nye teammedlemmer velkommen. Vi er stolte av å introdusere Ole og Halvor til dere! 🚀  

Ole Asle Raaen – Hospitering

Ole har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, hvorpå han lenge har hatt et sterkt ønske om å jobbe innenfor analysebransjen. Dette har han fått mulighet til gjennom hospitering hos oss, hvor han har vist en imponerende grad av engasjement og nysgjerrighet, og hans bidrag styrker både det sosiale og faglig sterke analysemiljøet hos oss.  

I en utfordrende periode med svært mange rapportleveranser, var oppstarten og arbeidskapasiteten til Ole gull verdt for oss. Oles ekstra innsats og dedikasjon var ikke bare en respons på våre umiddelbare behov, men det ble også en verdifull ressurs som vi kunne stole på.  
Vi tok oss tid til å stille Ole tre kjappe spørsmål: 

Hva er det beste med å jobbe i Respons Analyse? 

Det jeg setter mest pris på er den verdifulle lærdommen jeg får av de ansattes ekspertise innen kvalitative og kvantitative undersøkelser. At bedriften setter samfunnsansvar så høyt som dem gjør, og at veldedige organisasjoner får 20% rabatt på undersøkelsesprosjekter er noe jeg også beundrer og som motiverer meg sterkt. Samtidig er det høy grad av variasjon, noe som gir meg muligheten til å lære mye om flere forskjellige temaer.  

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg, og hva synes du er ekstra spennende å jobbe med? 

Det første jeg gjør er å åpne laptopen, for så å sette i gang med tabellgenerering og rapportering med grafer og kommentarer i PowerPoint. En av fordelene med Respons er at avstanden til gode råd er kort, så dette hjelper meg med å løse oppgavene på best mulig måte. Noe av det jeg synes er aller mest spennende er når jeg ser at sluttrapportene begynner å ta form og gi mening.  

Etter endt periode, hva håper du å sitte igjen med? 

På grunnlag av det faglig sterke miljøet hos Respons, håper jeg å besitte stor kunnskap innen både kvantitative og kvalitative undersøkelsesmetoder. Samtidig håper jeg å lære mye om relevante verktøy og knytte gode relasjoner til personer innenfor bransjen.  

Halvor Utkilen Solheim-Olsen – Praksisstudent

Halvor har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon og fullfører sin mastergrad i markedsføringsledelse til sommeren. I rollen som praksisstudent hos oss, oppnår vi dobbel glede – Vi åpner dørene for unge, fremadstormende hoder, samtidig som vi får tilført en frisk pust og nye erfaringer til vårt arbeidsmiljø.  

Gjennom hans 8-ukers opphold hos oss fokuserer Halvor på å effektivisere vår kommunikasjon og markedsføring. Med spesiell interesse for merkevarebygging, markedskommunikasjon og strategisk planlegging, bringer Halvor viktig og fersk kunnskap til bordet, samtidig som han bringer til torgs et ferskt blikk utenfra. Vi spurte Halvor tre kjappe spørsmål: 

Hva er det beste med å jobbe i Respons Analyse?  

Det beste med å jobbe i Respons Analyse må være det faglig sterke miljøet og den korte avstanden til gode råd. Teamarbeid er noe jeg virkelig verdsetter, og dette har Respons Analyse vist at dem er gode på. Samtidig er jeg glad i fleksibilitet, noe som gir rom for trivsel og økt motivasjon. Også har de shuffleboard, som Jonny Fladby virkelig har fått en leksjon i.  

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg, og hva synes du er ekstra spennende å jobbe med? 

Jeg starter alltid dagen med en kopp sort gull, og det gir meg en god start for å få oversikt over dagens oppgaver. En betydelig del av min tid går deretter til planlegging av kommunikasjonsposter gjennom ulike sosiale kanaler. Jeg finner glede i kommunikasjon og strategisk planlegging, og det motiverer meg til å bidra til å effektivisere Respons Analyse sin kommunikasjonsstrategi. 

Etter endt periode, hva håper du å sitte igjen med? 

Etter endt praksisperiode håper jeg å sitte igjen med mer kunnskap om hvordan Respons Analyse implementerer strategier for kommunikasjon og målrettet markedsføring. Å forstå dynamikken bak en analysebedrifts tilnærming til B2B – og B2C markedsføring, inkludert deres strategier og målsetninger, er noe jeg håper å lære mye om.  

Følg med for oppdateringer fra Ole og Halvor mens de bidrar til å forme vår suksess! 🌐✨

#Blikjent #Hospitering #Praksisstudent #ResponsAnalyse 

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Anne Gretteberg Meyer