Gratis bærekrafts-webinar 9. juni

Bærekraft

Vi har spurt norske bedrifter og forbrukere om bærekrafts-holdninger og -handlinger. Meld deg på vårt gratiswebinar og ta del i ny og fersk innsikt!

Dato: 9. juni 2021
Tidspunkt: 09.00 – 09.55
Sted: Lenke til webinaret vil ettersendes
Påmelding: I skjemaet til høyre

I webinaret vil du få presentert ny innsikt i bedrifters og forbrukeres  holdninger og handlinger knyttet til bærekraft, noe som gjør det enklere å konkretisere din bærekraftstrategi og forstå hvor din virksomhet passer inn og aktivt kan posisjonere seg i det tidvis kaotiske bærekraftslandskapet. Vi ønsker også at dere skal sitte igjen med innsikt om hvordan du bør formidle grønn kommunikasjon og håndtere grønne dilemmaer, og inspirere til ambisiøse, konkrete og målrettede tiltak som treffer målgruppen.

Vi har gjennomført dybdeintervjuer blant bedriftsledere og forbrukere, mobiletnografi blant forbrukere og ulike kvantitative undersøkelser blant bedriftsledere, ansatte og befolkning – og i webinaret deler vi raust innsikten vi har fått fra disse analysene med deg.

 

Dette er bare noen av spørsmålene som vil besvares i webinaret. Nyt frokosten eller morgenkaffen mens du lar deg inspirere og engasjere!

Deling:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Vil du vite
mer om dette?
Kontakt meg!

Påmelding