Bil-undersøkelse

HONGQI er et helt nytt bilmerke i Norge. Elbilen HONGQI E-HS9 er en stor premium SUV med firehjulstrekk, 6/7 seter, lang elektrisk rekkevidde (opptil 450 km), kraftige ytelser (opptil 551 HK) og unikt design.

HONGQI E-HS9 har en rekke avanserte og innovative sikkerhets- og førerstøttesystemer inkludert mulighet for selvkjøring/autopilot og AR-navigasjon, 24 sensorer, automatisert parkeringssystem og intelligent sensorstyrt ratt. Det avanserte sikkerhets- og førerstøttesystemet overvåker hindringer, fotgjengere og fare for kollisjoner fra alle vinkler (og varsler og/eller bremser automatisk når det er behov for det).

Fra en app på mobiltelefonen kan du styre dørlåser, temperatur, bilgjenfinning, autopark, ladekontroll og deling av virtuelle nøkler. E-HS9s software kan oppdateres over mobilnettet slik at bilen din alltid er oppdatert.

HONGQI E-HS9 er tilgjengelig med det eksklusive skjermsystemet «Zhilian» som har opptil tre store integrerte panoramaskjermer i front med både omfattende kontroll-, informasjons- og underholdningssystem, navigasjon og multimedia. Systeminnstillinger som klimakontroll og seteinnstillinger som massasje og ventilasjon er tilgjengelig via en egen skjerm i midtkonsollen.