cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Gratis webinar: Hemmeligheten bak engasjerte medarbeidere!

Deling:

Er du en av de som har forstått at engasjerte medarbeidere er gull verdt og er nysgjerrig på hvordan du kan skape mer engasjement i din virksomhet? Da er opptaket av vårt engasjerende hybride frokostwebinar #Engasjement perfekt for deg! Vi lover deg 50 inspirerende minutter med gode samtaler og nyttige tips!  

Anne Gretteberg Meyer fra Respons Analyse deler de viktigste driverne for engasjerte medarbeidere, basert på en omfattende undersøkelse med 1594 arbeidstakere i ulike bransjer og bedriftsstørrelser. Og Bård Brænde i Plus presenterer tretrinns-raketten du kan bruke for å øke engasjementet i din bedrift.  

Du ser opptaket av frokostseminaret #Engasjement her:
https://plusculture.typeform.com/gkjsgh

Videresend gjerne lenken til kollegaer og andre bekjente som kan ha interesse av å se opptaket! 

Bård Brænde er grunnleggeren av engasjementsbyrået Plus. Han er siviløkonom, forfatter, foredragsholder og improvisator – og jobber til daglig med å skape engasjerte medarbeidere hos deres kunder. 

Anne Gretteberg Meyer er daglig leder i Respons Analyse. Hun er siviløkonom og har i tillegg en mastergrad i personalledelse. Hun var med å utvikle Respons Analyse sin egen modell for medarbeidermålinger allerede i 2006, og det er resultatene fra en omfattende revisjon av denne medarbeiderundersøkelsen nå i 2022 som presenteres på frokostseminaret. 

Bildet ovenfor viser hvor gøy vi hadde det mens vi planla frokostseminaret! 😉 

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Anne Gretteberg Meyer