Respons Analyse tar samfunnsansvar på alvor!

Deling:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vi har et stort hjerte for veldedighet, og er ydmyke og takknemlige for den innsatsen som ideell sektor legger ned for samfunnet. Det er en innsats som utgjør en reell forskjell for veldig mange, og dette arbeidet ønsker vi å gi vårt bidrag til.

Et samfunnsansvar som gagner ideelle virksomheter

Ideelle organisasjoner innvilges automatisk 20 % rabatt på alle webundersøkelser hos Respons Analyse. 

Og slik har det vært siden begynnelsen av 2000-tallet! Andre undersøkelser – som kvalitative undersøkelser og telefoniske undersøkelser – gis det også rabatt på, men størrelsen på rabatten er her prosjektavhengig. Ta kontakt for mer konkrete tilbud!

Innsikt med mening

Respons Analyse var pådriveren for å starte Innsikt med mening, et prosjekt hvor en samlet analysebransje – gjennom Virke Markedsanalyse – går sammen om å donere bort et analyseprosjekt til en verdi av kr 100.000,- til en veldedig organisasjon. Respons Analyse påtok seg hovedansvaret for det første Innsikt med mening-prosjektet på vegne av Frivilligsentralene høsten 2019.

Andre samfunnsnyttige tiltak

I 2007 initierte og startet Respons Analyse og søsterselskapet Oktan Oslo opp Vann for livet, som er et prosjekt for finansiering av vannprosjekter i regi av Røde Kors. Vi oppfordrer fortsatt våre paneldeltakere til å donere sine gevinster og oppsparte poeng til Vann for livet, og hvert år donerer vi penger til prosjektet istedenfor å gi julegaver til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi gjennomfører også gratis innsiktsarbeid for Vann for livet samt til utvalgte andre organisasjoner som ellers ikke hadde hatt midler til å fremskaffe innsikt på egen hånd.

Ta kontakt med oss dersom det er innsiktsarbeid vi kan bistå din virksomhet med!

 

 

Vil du vite mer om dette? Kontakt meg!