cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Hvorfor velge Respons Analyse?

Deling:

Respons Analyse er et fullservice rådgivnings- og analysebyrå som hjelper deg til å ta bedre valg. Gjennom innovative metoder og visuelle rapporteringsverktøy tilbyr vi de beste løsningene innen markedsanalyse.

Respons Analyse har alle datafangstmetoder i eget hus. Dette gir deg som kunde større fleksibilitet i gjennomføringene.

Vi har erfarne rådgivere som er lidenskapelige engasjert i deg og ditt behov. Hos Respons Analyse lever og ånder vi for å fremskaffe innsikt å gi deg rådgivning som gjør det enklere og tryggere for våre kunder å ta de rette valgene.

Fleksibilitet og innovasjon er i førersetet. Vi har fokus på innovative løsninger & teknikker for å fremskaffe innsikt. Vi ønsker å tilby deg som kunde fleksible løsninger og skreddersøm slik at problemstillingen blir belyst på riktig måte.

Vi er en del av et større helnorsk konsern. Respons Analyse er eid av Media Bergen – som er en innovativ og digital byrågruppe bestående av selskaper innen reklame, design, PR, analyse, film og teknologi. Konsernet besitter en rekke kompetanseområder som kompletterer våre kompetanseområder, og dermed kan vi tilby deg tjenester utover vår kjernekompetanse i samarbeid med andre byråer.

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Anne Gretteberg Meyer