cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår senior bedriftsrådgiver, Jonny Nordøy!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

Nå skal du få bli bedre kjent med vår nyeste ansatte, senior bedriftsrådgiver Jonny Nordøy.

 • Stilling: Senior bedriftsrådgiver  

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo

 

 • Personlig motto: «Jeg har egentlig ikke har et personlig motto, men jeg husker et motto en person jeg kjente en gang hadde som jeg synes var litt morsom; «de fleste problemer blir det ikke noe av».

 

 • Bransjeerfaring: Med lang erfaring i bransjen har Jonny jobbet med ledende virksomheten innen bank, finans og forsikring, og en del med fmcg og retail. Han har jobbet i mange år som konsulent hos Kantar.

 

 • Utdanning: Samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo.

 

 • Profesjonelle styrker: «Godt spørsmål! Jeg vil si jeg er veldig analytisk anlagt, jeg liker å finne strukturer og løsninger og er rett og slett en problemløser. For å være en god rådgiver må man være god til å lytte og forstå kunden sin problemstilling, når de vil ha hjelp til en mulighet de ønsker å utnytte.» For Jonny er nysgjerrighet en viktig styrke å ha, og sier det ikke er vanskelig å være nysgjerrig i en så spennende bransje som vi er i!

 

 • Drømmeferie: Ja takk begge deler, Jonnys drømmeferie må inneholde en god balanse mellom fysisk aktivitet og avslapping. «Jeg blir rastløs og lei av å ligge i en solseng. Jeg trener ganske regelmessig, så enhver ferie må ha mulighet for fysisk utfoldelse. Jeg trives best med en god bok i skyggen med noe kaldt og godt å drikke.»

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: Som vår nyeste ansatt har Jonny valgt å jobbe hos oss fordi han ser på Respons som et smidig selskap, med korte beslutningsveier og muligheten til å komme opp med gode ideer og tanker og få de iverksatt til forskjell fra større selskaper. «Jeg må si at muligheten for å forfølge gode ideer gjør respons til et attraktivt sted å være!»

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomste prosjektet du kunne hatt: Det å kunne jobbe med prosjekter knyttet til kunder og relasjonsmålinger er noe Jonny er særlig god på. Da er det mer synlig at kunden kan gjøre konkrete tiltak basert på våre anbefalinger. «Å over tid se positiv utvikling for kunden, da har man lykkes, og det er veldig motiverende å se.»

 

 • Hvis du skulle valgt en helt annen jobb/yrke, hva ville det vært? «Det spørsmålet svarte jeg på for veldig mange år siden og det svaret gjelder fortsatt, selv om det er sørgelig passert – og det er profesjonell fotballspiller!» Jonny har alltid vært interessert i sport, og har til og med konkurrert i langrenn mot Bjørn Dæhli en gang i tiden.

 

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk? «Jeg hadde en kunde en gang som holdt en konferanse og presenterte meg som Norges beste markedsanalytiker, da tenkte jeg at ‘fy søren, dette har jeg holdt på med lenge nå!’. Ingen har gitt meg den hederen siden, men husker tilbake med glede.»

 

 • Mest brukte apper/nettsider
 1. Wikipedia
 2. Spotify
 3. iMarka – førermelding fra Skiforeningen
 4. T-ve
 5. Easy park

 

 • Hva hadde du gjort med en ekstra dag i uken? «Da hadde det nok blitt en lang treningsøkt, en lang løpetur om sommeren eller en lang skitur om vinteren.»

 

 • Drømme-egenskap: «Det jeg virkelig kunne tenke meg er å kunne fly. Det hender jeg drømmer at jeg flyr, så jeg vet hvordan det er, men jeg har ennå ikke klart det i virkeligheten! Så jeg må nok fortsette å prøve. Det hadde vært deilig.»

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Jonny Nordøy