cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår rutinerte senior rådgiver og tjenesteutvikler, Cecilie Natasha Henriksen!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

Nå skal du få bli bedre kjent med vår rutinerte senior rådgiver og tjenesteutvikler, Cecilie Natasha Henriksen!

 

 • Stilling i Respons: Senior rådgiver og tjenesteutvikler. Cecilie skal jobbe mest med kvalitative metoder og forhåpentligvis masse med shopper-innsikt, som hun er skikkelig god på.  

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo. 

 

 • Utdanning: Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole. Diverse kurs i innovasjonsledelse, trendarbeid, prosjektledelse. 
 • Bransjeerfaring: Cecilie har jobbet over 20 år i analysebransjen. Først 8 år i MMI (Ipsos) og deretter over 14 år i innsiktsavdelingen til TINE. Der hadde hun blant annet ansvar for overordnet innsikt inn i strategi- og planprosess, forbrukertrender og shopper- og retailanalyse. Hun har lang erfaring med FMCG og mat og drikke. Cecilie ble ansatt i Respons Analyse i november 2022.  

 

 • Personlig motto: «Logikk får deg fra A til B. Fantasien kan ta deg med hvor som helst» – Einstein. Cecilie beskriver ivrig at hun synes Einstein har mange gode sitater, og at hun prøver å minne seg selv på å bruke lang (nok) tid på å definere et prosjekt eller en problemstilling før hun begynner på løsningen. Da slår kreativiteten virkelig til! Ellers tenker Cecilie at livet berikes av å ha dyr rundt seg og være ute i naturen. Hun har 3 (!) hunder og en forkjærlighet for geiter. Best trives hun i Risør på sommeren, og på Geilo både sommerstid og vinterstid.  

 

 • Profesjonelle styrker: Cecilie karakteriserer seg selv som analytisk og løsningsorientert, og ganske så strukturert. Hun kan FMCG- og mat og drikkebransjen godt etter over 20 år med fokus på dette. Hun har god kommersiell kompetanse; strategisk og kunde-, forbruker- og shopper-perspektiv. Som ansvarlig for overordnet innsikt og forbrukertrender, har hun opparbeidet med god kompetanse om makroforhold og trender, samt hvordan bruke dette strategisk og kommersielt 

 

 • Drømmeferie: Cecilie stråler opp av dette spørsmålet; «Sol og varme i Sør-Europa! Jeg er definitivt et sommer-menneske» Hun er nemlig kontorets frysepinn. Cecilie drømmer også om en sakte-ferie på den engelske landsbygda. Ellers er London hennes favorittby med stor F. 

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: Som helt ny i Respons gleder hun seg mest til å bli skikkelig kjent med kollegaene sine, kunder og prosjekter. Men hun kan allerede si at hun digger energien her. Alle bryr seg om hverandre og hjelper til der det trengs. Vi er nysgjerrige og deler raust av hverandres kunnskap og kompetanse. «Jeg synes også det er helt utrolig å ha en jobb der det lønner seg å være så nysgjerrig som mulig! Hvorfor kjøpte hun det? Hvordan bruker han det produktet? Hvorfor er det friksjoner mellom holdning og handling?» 

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomste prosjektet du kunne hatt: Cecilie får skikkelig energi av å jobbe med prosjekter der hun kan lære om forbruker- og shopperadferd. Hvorfor vi tar de valgene vi gjør. Enten det handler om valg av matvarer i butikken eller å ta (eller ikke ta) bærekraftige valg.
 • Hvis du skulle valgt en helt annen jobb/yrke, hva hadde det vært? «Da håper jeg at jeg hadde jobbet med dyr, for eksempel med dyreassistert terapi eller vært hjerneforsker.»  

 

 • Nettsider/apper som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige) 
  1. Den er vanlig, men finner mye inspirasjon på Instagram
  2.
  Spotify bruker jeg masse – hører på veldig mye ulik musikk. Men favoritten er Karpe.
  3.
  Ruter 
  4. Vipps (jeg har to tenåringsjenter) 
  5. Mindfulness (jeg er glad i å meditere og å gjøre mindfulness-øvelser) 

 

 • En ekstra dag i uken – hva hadde du brukt den på? «Da ville jeg hatt en ekstra søndag til å slappe av, være ute, jobbe i hagen, møte venner, gå på cafe.» 

 

 • Drømme-egenskap: «Å kunne danse hip hop. Det ser SÅÅÅ gøy ut å kunne!»  

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse  

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Cecilie Henriksen