cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår dyktige og effektive senior rådgiver og panelansvarlige, Erik Horgmo!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

Nå skal du få bli bedre kjent med vår dyktige og effektive senior rådgiver og panelansvarlige, Erik Horgmo! 

 • Stilling: Senior rådgiver

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo

 

 • Personlig motto: Erik mimrer tilbake til en lærer fra videregående som sa: «the hard way is the best way». «Den er litt vanskelig å tolke, for det høres kanskje litt dumt ut å velge den tyngste veien til mål. Men noen ganger er det den veien du må velge selv om det ikke er så behagelig, for poenget er at når du skal gjøre noe riktig eller lære noe, så finnes det ingen snarveier.» Erik har en ‘få ting gjort’-personlighet, han finner veien til mål med ‘minste motstands vei’, men alltid med et øye for at kvaliteten er sikra.

 

 • Bransjeerfaring: Med en fot i bransjen helt siden han var student, har Erik over 12 års erfaring fra markedsanalysebransjen. Han har jobbet med alle slags bransjer og kunder fra forskjellige ståsted, både fra mediesiden, B2B prosjekter, men mest forbrukerinnsikt. «Jeg tror jeg er best med kunder som er litt ferske, for jeg tar meg tid for å sikre at kunden forstår hva vi ser etter, og at de forstår det samme jeg forstår slik at innsikten kan bli mest mulig nyttig for dem. Å tilpasse det jeg presenterer så enkelt som mulig. Å avkomplisere det kompliserte, rett og slett.»

 

 • Utdanning: Bachelor i økonomi og administrasjon fra BI.

 

 • Profesjonelle styrker: Med sin bakgrunn i økonomi fokuserer Erik alltid på å finne en verdi og passe på at ting er nyttig. Det skal ikke bare være nice to know, men need to know. Tålmodighet, ved å tilpasse og forenkle analytiske prosjekter til kunder uten erfaring til deres behov. Og han svarer alltid raskt på mail: «Jeg rydder bort mailen min hver dag, så har du sendt meg noe får du som regel svar med en gang!»

 

 • Drømmeferie: Erik smiler lurt og sier han helst vil ligge på en strand nede i Middelhavet og bli matet med druer. «Men, jeg har også en side ved meg som liker å gå på ekspedisjoner noen ganger! Jeg kunne tenke meg å klatre Aconcagua, det høyeste fjellet i Sør-Amerika.» På hans siste ekspedisjon nådde Erik toppen av Kilimanjaro, vondt da han var der, men han kunne gjerne gjort det igjen!

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: Som helt nyansatt i hos oss, ramser Erik opp de beste tingene han har sett så langt: «Jeg tror tette samarbeidet – at det er så kort vei til gode kolleger og god kompetanse, hyggelig arbeidsmiljø, stor fleksibilitet og forståelse, tilgjengelige ressurser og at man alltid får hjelp når man trenger det.»

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomste prosjektet du kunne hatt: Erik lyser opp og forklarer ivrig at han er ekstremt interessert i teknologi og bruker mye av fritiden sin på å teste produkter, så produkttesting hadde vært et drømmeprosjekt. Tidligere har han jobbet med Infinitum, pantesystemet i Norge, som han forklarer som et utrolig givende og motiverende prosjekt fordi resultatet betyr så mye både for samfunnet og for miljøet.

 

 • Hvis du skulle valgt en helt annen jobb/yrke, hva ville det vært? «Kanskje det hadde vært en produkttester av et eller annet slag! Å jobbe for en teknologi-side som tester og prøver å forstå produkter bedre. Du kan kalle meg Rådgiver for effektivisering av prosesser!»

 

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk? Erik grubler langt om lenge og oppsummerer med at den beste følelsen å sitte igjen med er å føle at han har lært noe, at det har gått opp et lys for han, «Åh, er det sånn det henger sammen!».

 

 • Mest brukte apper/nettsider
 1. Prisjakt / prisguiden – Erik bruker ekstremt lang tid på å finne riktig pris på alt, uansett hva. Han kjøper aldri noe uten å sjekke prisjakt først.
 2. OpenAI, Chat GPT, DALL-E
 3. Artifact – samler nyheter for deg.
 4. En haug med smarthusapper, for lys, tv, robotstøvsuger, smartvifter, ovn, oppvaskmaskin – det er ikke måte på!
 5. Pocket Cast – for podkaster

 

 • Hva hadde du gjort med en ekstra dag i uken? «Nei, da hadde jeg slappa av – er du gæærn! Eller gått meg en tur i nærområdet, tatt meg en iskald pils og laget litt ekstra god mat, og spilt brettspill. Da snakker vi avanserte, hardcore, nerde-brettspill!»

 

 • Drømme-egenskap: «Ekte egenskap eller Superman greier? Da må jeg si å kunne fly – det hadde vært veldig praktisk. Nei, som menneskelig egenskap, å ha god helse og klare å holde meg frisk og rask, da hadde jeg vært ganske happy.»

 

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Erik Horgmo