cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår dedikerte og nysgjerrige kvalitative rådgiver, Ane Charlotte Spilde!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

Nå skal du få bli bedre kjent med vår dedikerte og nysgjerrige kvalitative rådgiver, Ane Charlotte Spilde!

 • Stilling: Kvalitativ rådgiver 

 

 • Personlig motto: Ane sitt personlige motto er «Enten så går det bra, eller så går det over!».

 

 • Bransjeerfaring: Ane har jobbet i markedsanalysebransjen i 2,5 år. Hun sier at store deler av tiden har vært fra hjemmekontor og under pandemi, men at hun har virkelig fått bryne seg på digitale metoder siden vi i liten grad har kunnet møte folk fysisk og prate med dem, så det har vært en bratt og givende læringskurve.

 

 • Profesjonelle styrker: Ane blir lett engasjert, er glad i å lære og trives med å dykke dypt ned i ulike temaer, problemstillinger og fagfelt. I tillegg vil vi si at hun er ganske så møysommelig i arbeidet sitt, og forsøker så godt hun kan å forstå tematikkene hun jobber med «innenifra», for å gi best mulig råd til oppdragsgiverne våre. Vi i Respons Analyse lærer stadig noe nytt fra Ane!  

 

 • Drømmeferie: «Det er så mange ulike sjangre av ferie som er bra! Vanskelig å velge. Samboeren min er jo fra Lisboa, og den byen føles også litt som hjemme, så dit vil jeg helst dra så ofte jeg kan. Ellers er jeg glad i å feriere både med venner og familie, og liker å kombinere litt by, litt natur og litt strand. Jeg kunne gjerne tenkt meg å dra til Colombia en dag, for sist jeg reiste i Latin-Amerika fikk jeg høre av flere at det er et fantastisk land å reise i!». Hun har hørt at befolkningen er svært inkluderende, imøtekommende og at de er nysgjerrig på turister som kommer utenfra. For Ane bør reisen innebære å besøke nye kulturer, møte nye mennesker, høre på lokal musikk, lære språk samt smake på maten. Hun vil aller helst ha god tid til å utforske landet! 

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: Ane liker at hun får jobbe med spennende felt og kunder samt at hun har erfarne og engasjerte kollegaer å lære av. I tillegg synes hun det er bra at Respons Analyse fokuserer på samfunnsansvar og samfunnsnytte i mange av innsiktsprosjektene som de jobber med. Ane svarer også «Jeg tenker at vi samfunnsvitere kan analysere og produsere kunnskap for samfunnets beste og at vi kan bruke egenskapene til å gjøre det. På den måten gir vi tilbake til samfunnet som kan være til nytte på ulike nivåer!» Dette sier hun med et stort smil rundt munnen. 

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomme prosjektet: «Oj, det er vanskelig. Jeg har hatt mange interessante prosjekter. Jeg har flere veldig interessante prosjekter for Kirkens Bymisjon blant annet, med temaer som brukermedvirkning, rusbehandling, anti-rasisme, fri rettshjelp osv. hvor jeg føler at jeg bidrar til noe som er av betydning for andre. Dessuten er det alltid gøy å samarbeide med folka i Kirkens Bymisjon fordi de brenner så for temaene og menneskene de jobber med, og er flinke til å sette innsikten i arbeid og å ta tak i funnene vi kommer frem til og bruke dem videre. Det er kult og inspirerende å se at innsikten kan være med på å gjøre endringer til det bedre! Hun synes også det er veldig motiverende å bruke tid og energi på dette også! Ane er også veldig takknemlig for at hun får muligheten til å få innblikk fra flere prosjekter som har en stor betydning for samfunnet på et mye høyere politisk nivå og der hun får mulighet til å sette seg inn i situasjoner som hun ikke har opplevd selv. – Som igjen viser hvor dedikert og åpen Ane faktisk er! 

 

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk: «Mange av dem gjør jo inntrykk på ulike vis, men det jeg kanskje husker aller best var en av de første prosjektene jeg gjorde for Helsedirektoratet som handlet om Demens. Det traff nært mitt eget hjerte, siden jeg har personlige erfaringer med det fra min bestemor. Det var veldig sterkt og veldig givende å få mulighet til å intervjue pårørende!» Hun følte seg også veldig privilegert som kunne få mulighet til å være den personen som fikk lytte til dem. 

 

 • Alternativ jobb: «Jeg ville skapt kunnskapsglede og litterære opplevelser! Jeg tror kanskje jeg ville vært forskningsbibliotekar eller generelt bare bibliotekar! At jeg hadde fått jobbe tett på litteratur, enten skjønnlitterær eller akademisk, og å få være bindeleddet mellom kunnskap og litterære opplevelser og andre mennesker, er jo dødsfett. Eventuelt. kunne jeg også tenkt meg å jobbe med Tech-utvikling av noe slag – jeg tror jeg kunne trivdes godt med å bygge eller forbedre digitale systemer» svarer Ane energisk! Dette er nok fordi hun synes interaksjonen mellom mennesker og digitale systemer er spennende også!  

 

 • Nettsider / apper som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige):
  1. Notat appen 
  2. Lydbok
  3. Appen til robotstøvsugeren Gudrun (den beste investeringen hun har gjort i sitt liv, sier hun)

 

 • Fritidssysler: På fritiden liker Ane å se på filmer, serier og å lese bøker. Så åpen og nysgjerrig som Ane er, er både filmer, serier og bøker fra et veldig bredt kulturelt spekter. Alt fra tyngre pretensiøse drama og dokumentarserier til reality tv. Hun er også veldig glad i å gjøre yoga og pilates. Hennes største hobby har tidligere vært å reise og stadig oppleve nye steder og kulturer. Helt fra hun var liten i oppveksten har både hun og familien vært opptatt av å reise. Og hun har alltid vært opptatt av å bruke tiden på å utforske verden. Hun gleder seg virkelig til å reise mer igjen! 

 

 • En ekstra dag i uken: Dersom uken hadde hatt en ekstra dag svarer Ane at hun har en teori om at uken egentlig mangler en dag! Dagen «fundag»!  Hun tror at hun ville lest en god bok eller gå tur i sola med venner og familie. 

 

 • Drømme-egenskap: Dersom Ane hadde kunne våknet opp i morgen med en helt ny egenskap eller kvalitet så ville det ha vært at hun våknet som en spontan person som digger å improvisere og nyter å ta ting på strak arm og på sparket! Ane sier med et smil rundt munnen «Jeg trives aller best med struktur, orden og planlegging, men kunne sikkert hatt godt av en liten dose spontanitet»! Et par av hennes kollegaer kunne sikkert ha hatt god nytte av å bytte litt spontanitet mot litt mer struktur og planlegging 😉

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Ane Charlotte Spilde