cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår strukturerte og pålitelige prosjektassistent, Eline Meyer!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat.  

Nå skal du få bli bedre kjent med vår strukturerte og pålitelige prosjektassistent, Eline Meyer!

 • Stilling: Prosjektassistent  

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo.

 

 • Utdanning: Eline har fullført studiespesialiserende på Fyrstikkalleen skole videregående (F21) i Oslo. Hun hadde valgfag som blant annet markedsføring og ledelse, internasjonal engelsk og samfunnsfaglig matte.  

 

 • Personlig motto: «Når jeg våkner om morgenen prøver jeg å tenke så positivt som overhodet mulig». Eline beundrer mottoet til sin mormor: «Alt som er gjort er digg!». Hun ser opp til sin mormor som er ekstremt flink til å gjøre ting med en gang. «Hvis jeg venter for lenge og utsetter det, ender jeg ofte opp med å utsette det ekstremt lenge. Så jeg prøver å gjøre det med en gang», sier Eline med et smil!  

 

 • Bransjeerfaring: Eline startet som assistent i Respons Analyse allerede i 2013! Så til tross for at hun er vår yngste fast ansatte har hun snart jobbet i bransjen i ti år! Det startet med at hun hjalp til med fokusgrupper (kjøpte mat og drikke, tok imot deltakerne, ryddet mellom og etter gruppene, ringe for å avtale med påmeldte mv.). Etterhvert hjalp hun til med flere og flere oppgaver og fikk blant annet ansvar for å besvare henvendelser fra paneldeltakere og foreta vinnertrekninger. Etter at hun var ferdig med videregående jobbet hun en stund både hos Respons Analyse og hos Lakrids by Bulow (alle oss i Respons Analyse i Oslo savner vareprøver derfra!). Men etter hvert som hun fikk flere og flere prosjektoppgaver og andre oppgaver som hun likte godt, ble Lakrids valgt bort til vår fordel. Eline er nå den i Respons Analyse som kan utføre flest oppgaver knyttet til prosjektgjennomføring (både utvalg, programmering, analyse, rapportering, panelhåndtering og fakturering) og hun er i tillegg den som oppdaterer våre nettsider!  Det er nå snart fire år siden hun gikk ut av videregående, og har fått mer og mer prosjektansvar fordi hun også har egne kunder. Eline kunne tenke seg å ta enkelte kurs og fag ved siden av jobb for å få mer av den teoretiske og helhetlige forståelsen av hvordan analysene fungerer. Respons Analyse er kjempeglad for at Eline ønsker å utvikle seg og blir værende hos oss. Vi ønsker å ha et fokus på kompetanseheving, og ønsker selvsagt å tilrettelegge for dette!  

 

 • Profesjonelle styrker: Eline sine profesjonelle styrker er at hun særlig under koronapandemien har vært svært effektiv, tilgjengelig og fleksibel på hjemmekontor. I etterkant tror hun at hun ikke har satt tydelige nok grenser, men dette er både på godt og vondt. (Red. anm.: Noen ganger kan det nok være lurt å glemme ordtaket til mormor og utsette enkelte arbeidsoppgaver til neste dag … 😉 ). Dette viser bare at for Eline så kommer alltid kunden først, og at god kunde- og medarbeiderbehandling er en naturlig del av hverdagen hennes. Hun er også veldig pålitelig; du kan alltid stole på hun hjelper til og at hun utfører arbeidsoppgavene sine på en pliktoppfyllende måte!  

 

 • Drømmeferie: «Definitivt varmere strøk», svarer Eline kjapt! «Jeg er veldig takknemlig for de fire årstidene vi har i Norge, men skulle gjerne ønsket at vinterhalvåret var kortere enn sommerhalvåret.» Eline har hovedsakelig feriert i Europa, spesielt Frankrike (hennes pappa er fransk). Siden hun ikke har vært utenfor Europa enda, kunne hun gjerne tenke seg å utforske andre land som for eksempel Australia, New Zealand, Brasil, Hawaii og Bali! «Mange steder jeg har lyst til å oppdage”, sier Eline med et smil rundt munnen! Hun liker godt en ferie hvor du har både strandferie og byliv, men også muligheter til å finne skjulte skatter og gå noen kortere turer utenfor byen. «Dersom Norge hadde hatt mer stabilt vær – og kanskje vært noe varmere – hadde jeg feriert mye mer her. Norge er et vakkert land!». Eline ser virkelig frem til å dra til Barcelona i sommerferien, da skal hun endelig få utforske landet og samtidig nyte en etterlengtet ferie!  

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: «Det første jeg tenker på er mangfoldet – av ulike typer bransjer, kunder og ansatte og deres erfaringer. Jeg lærer om alt fra bank og finans til veldedighetsorganisasjoner. Under koronapandemien har jeg jobbet en del med undersøkelser på vegne av veldedighetsorganisasjoner, siden flere av disse ikke ble like påvirket av pandemien.» Eline setter stor pris på sine kollegaer, og beskriver flere av dem som en ekstra familie og venner. Hun har kjent dem over lang tid! «Vi har et bredt spekter av personligheter og erfaringer, og det er helt supert for vi utfyller hverandre på en god måte!» 

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomme prosjektet: «Det mest interessante prosjektet jeg har jobbet med til nå må være «Koronatracker» på vegne av Helsedirektoratet i samarbeid med Mindshare. Prosjektet har foregått siden mars 2020. “Jeg har fått mulighet til å se utviklingen ukentlig med interessant vinklinger på spørsmål og det har vært spennende å se hva som er viktig for Helsedirektoratet å samle inn data på. Ellers har det vært givende ved at flere eldre har ringt for å forsikre seg om at det ikke er spam eller svindel, og for å fortelle at de ikke har anledning til å delta av ulike årsaker. Dette har til tider endt i lengre samtaler om alt og ingenting hvor flere hadde behov for å bare snakke med noen.” (Red.anm.: Igjen får vi bekreftet at Eline har virkelig omsorg for andre!). “Ellers kvalitetssikrer jeg kontinuerlig skjemaer, og når det blant annet er kunnskapsrelaterte spørsmål lærer jeg masse. For blant annet Kreftforeningen har dette vært veldig interessant, hvor det kan ha blitt stilt spørsmål om hvor lenge man bør være i sola av gangen, om solfaktor og eksempelvis hva som er de vanligste kreftformene blant menn og kvinner i Norge.” Hun synes også undersøkelser på vegne av organisasjonen DNT Edru livsstil har vært veldig interessante, med spørsmål om blant annet alkoholvaner, narkotiske stoffer samt holdninger og bruk.  

 

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk: «Jeg tror ikke jeg har deltatt på mange nok presentasjoner for å si et spesifikt som har gitt meg et spesielt inntrykk! Jeg har hatt veldig få presentasjoner selv, men har vært med på noen sammen med andre kollegaer.»  

 

 • Alternativ jobb: «To ting som har interessert meg de siste årene er kunstig intelligens og kriminaletterforskning. Jeg tror det ville vært interessant og spennende å ha kunnskap om kunstig intelligens, og at jeg som kvinnelig IT-student – derom jeg gjorde det bra på skolen – kunne vært ettertraktet i et mannsdominert yrke! Potensialet til kunstig intelligens er det bare fantasien som setter grenser for! Kjempespennende!» Og hun har alltid vært spesielt interessert i krim både når det kommer til film, serier og bøker.  

 

 • Nettsider / apper som besøkes regelmessig:
  1. Spotify (Hvor det lyttes til alt fra instrumentalt, til pop, til indie, til rock, til hiphop og r&b, og techno)
  2. Instagram, Snapchat og VSCO
  3. Depop (Hvor du kan kjøpe nye og/eller brukte klær fra hele verden. Eline er glad i å shoppe vintage fordi hun er opptatt av gjenbruk der gamle ting kan få et nytt liv hos noen andre!) 
  4. Pinterest (til inspirasjon)
 
 • Fritidssysler: Eline er veldig glad i sosiale sammenkomster: “En god middag hjemme eller på restaurant med venner eller familie, noen selvlagde drinker hjemme eller på en koselig liten bar, og en god fest!” Eline har også et ønske om å være mer kreativ fremover, ved å gå tilbake til å lage smykker, tegne og male. Hun skal også lære seg å sy og gleder seg veldig til det! Neste år har hun også satt seg som mål å stå mer på snowboard. «Til nå har det brettet bare blitt stående i gangen og samlet støv”, smiler Eline. Hun er også glad i å trene, “Selv om det ofte skjer litt mer periodevis” sier hun med et smil om munnen. “Jeg spilte håndball i mange år og syntes det nå er vanskelig å gå fra en sosial og morsom lagsport, til å trene mer eller mindre alene på et treningssenter hvor jeg må lage mitt eget opplegg. Jeg prøver å benytte meg av gruppetimene, men det er ikke alltid på de mest gunstige tidene av døgnet … Jeg søkte meg faktisk inn på et volleyball-lag helt i starten av koronapandemien, men det skjedde jo ikke av åpenbare grunner. Kanskje jeg skal ta opp den tråden?» 

 

 • En ekstra dag i uken: Dersom uken hadde hatt en ekstra dag svarer Eline med en gang at hun ville brukt den på å gjøre noe sosialt, med venner og familie. Hun kunne også tenke seg å bruke en ekstra dag i uken på å rydde hjemme. «Da hadde jeg forhåpentligvis hatt nok tid til å gå gjennom blant annet klesskapet mitt og få solgt unna og gitt bort til Fretex eller andre som trenger det mer enn meg.»  

 

 • Drømme-egenskap: «Jeg ville ha vært mindre perfeksjonist»!” Hun tenker at i visse situasjoner så ville det gjort det mye enklere å ta valg. “Det finnes – som med alt annet – både positive og negative sider ved å være perfeksjonist. Jeg gjør jobben min veldig grundig og leverer ikke fra meg noe jeg ikke er fornøyd med, men til tider jobber jeg mer enn jeg hadde trengt.” Mindre mengde arbeid ville i mange tilfeller ført til akkurat like bra resultater! 

 

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse  

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Eline Meyer