cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår leder og «solstrålen», Anne Gretteberg Meyer!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat.  

Vi presenterer vår leder – «solstrålen» Anne Gretteberg Meyer!

 • Stilling: Leder i Respons Analyse og leder i Virke Markedsanalyse. 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo. 
   
 • Personlig motto: Vår kjære leder har to personlige motto som hun lever etter: «Smil til verden og verden smiler tilbake» og, ikke minst, «Vil man så kan man»! Hun beskriver seg selv som livsglad og engasjert. Hun ser muligheter og det finnes ingen problemer som er uløselige. Som en kollega av henne utbrøt frustrert én gang: «Anne, kan vi få lov til å dvele litt ved problemet før vi ser etter løsninger!» 

 • Bransjeerfaring: Anne har over 20 års bransjeerfaring innen markedsanalyse. Hun startet sin yrkeskarriere i Norge (etter å ha jobbet som kassasjef i Frankrike) med å bygge Norges første nettbutikk. Hennes vei inn i analysebransjen var å utvikle datafangstverktøyet for Visendi Analyse, hvorpå hun senere overtok ansvaret for analyseavdelingen, som startet Norges første representative webpanel.

 • Utdanning Anne er utdannet siviløkonom med ekstra mastergrad i personalledelse fra Frankrike.

 • Profesjonelle styrker: Anne er dyktig til å sette seg inn i kundens utfordringer. Hun klarer kunststykket å fange inn det store oversiktsbildet og samtidig se de små detaljene knyttet til en problemstilling. I tillegg bidrar hennes kreativitet til at hun klarer å tenke utenfor boksen.  

 • «Alt-mulig-kvinnen»: Produktiv sa du? Ja, her går det unna. Anne er ganske så kreativ på fritiden også, tar bilder, maler malerier og lager smykker. Anne elsker å utforske verden – gjerne i høyden. Anne elsker variert trening, alt fra fjellturer, styrke, yoga og meditasjon, halvmaraton (dog bare når drikkestasjonene serverer vin!), poledance, ski, randonnée, og masse mer! Hun er også opptatt av helse og ernæring. Familie og venner står også veldig sterkt hos henne.

 • Drømmeferie: Annes drømmeferie er en kombinasjon av sjøutsikt og spisse fjelltopper – både sommer og vinter. Anne er dypt takknemlig når hun får gå i fjellet og nyte frihetsfølelsen det gir! Jo høyere, jo brattere, jo mer interessant! Og i motsetning til Thomas Numme i 71 grader Nord, blir hun stadig vekk euforisk når hun står på toppen og nyter utsikten!  

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: Når dette temaet nevnes, bryter hun entusiastisk ut: «Jeg elsker jobben min! Jeg lærer hele tiden noe nytt og får muligheten til å jobbe med svært forskjellige prosjekter i veldig forskjellige bransjer!».  Og hun legger fort til at hun stortrives på jobb med herlige og dyktige kollegaer – som hun også lærer masse av.  

 • Det mest givende, interessante eller morsomste prosjektet: Anne har alltid vært opptatt av utenforskap.  De mest givende prosjektene hun har jobbet med er derfor knyttet til utenforskap – både på vegne av Voksne for barn og Robuste mennesker.  I tillegg synes hun at Respons Analyses eget omfattende bærekraftsprosjekt har vært både interessant, utfordrende og lærerikt. Bærekraft er et veldig komplekst og viktig tema som det er givende for Respons Analyse å kunne bidra med kunnskap på.

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk: Anne deler en sterk historie i forbindelse med at hun skulle holde en presentasjon for hele begravelsesbyrå-bransjen om hvordan bransjen oppfattes og hva som påvirker omdømme til bransjen. «Jeg hadde for mindre enn en uke siden mistet ei nær venninne i selvmord, og hadde en utrolig sterk og god opplevelse med begravelsesbyrået da jeg tok farvel med henne «ansikt-til-ansikt». Når jeg skulle gå fikk jeg en av de beste og lengste klemmene jeg hadde fått på lenge. Jeg valgte å fortelle denne historien fra scenen – fordi den hadde bidratt til at jeg hadde fremsnakket bransjen mange ganger allerede på den korte tiden, og fordi min opplevelse ble gjenspeilet i resultatene vi skulle til å dele med salen. Det var sterkt å være så ærlig å blottlegge seg så radikalt, men det føltes godt og viktig – og ga oss full oppmerksomhet om resultatene vi skulle presentere …». Personen som ga henne klemmen var for øvrig også i salen, så hun fikk seg en lang og god klem til! 

 • Alternativ jobb: «Jeg er utrolig glad i jobben min og bransjen jeg jobber i. Jeg har ikke lyst til å bytte jobb, men om jeg måtte, ville jeg ha blitt livsstils-coach eller helse- og ernæringsterapeut.

 • Nettsider/apper som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige):
  1. Nyhetsapper 
  2. Lightroom
  3. Olympus Share
  4. InCollage
  5. Norgeskart

 • En ekstra dag i uken: Når Anne får spørsmål om hva hun ville ha brukt en ekstra dag i uken på, er også svaret kontant: «En av hobbyene mine!».  Ifølge Anne ville hun variert hobby fra uke til uke, for hun har jo tross alt noen å ta av …  

 • Drømme-egenskap: «At jeg ikke trenger søvn!» svarer Anne umiddelbart. Det er lett å skjønne hvorfor! 


#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse
 

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Anne Gretteberg Meyer