cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår detaljfokuserte systemansvarlige, Lena Willanger!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat.  

Nå skal du få bli bedre kjent med vår detaljfokuserte systemansvarlige, Lena Willanger!

 • Stilling: Systemansvarlig. 

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo.  

 

 • Utdanning: Etter å ha fullført økonomisk administrativ linje på videregående skole så begynte Lena å studere på UiO. Men hun ble ansatt før hun hadde peilet seg inn på en studieretning som føltes riktig. Så hun hadde bare et par emner bak seg på det tidspunktet. Senere har hun tatt et par enkeltemner for moro skyld på fritiden. Lena kan gjerne tenke seg å ta enda flere! 
 • 3 beskrivende ord: Lena kan beskrives som vitebegjærlig, pirkete og kreativ. Hun er opptatt av detaljer, og at ting skal være riktig og forseggjort!  

 

 • Bransjeerfaring: Lena har 15 års erfaring i bransjen. Hun startet i utgangspunktet i administrasjonen i Visendi, men ble gradvis overført til Visendi Analyse (en av forgjengerne til Respons Analyse) i løpet av de to første årene, så veien ble egentlig til mens hun gikk.  

 

 • Profesjonelle styrker: En av Lena sine profesjonelle styrker er at hun er detaljfokusert. Derfor går ofte korrektur og kvalitetssikring gjennom henne. Det er til og med et uttrykk i Respons Analyse som heter at «Til og med Lena KAN gjøre feil …»! Ellers er Lena ganske så allsidig, og kan brukes til så mangt! Hun er en av de få i Respons Analyse som kan gjennomføre alle oppgavene knyttet til prosjektgjennomføringen – inkludert fakturering. Og hun er vår superbruker på både datainnsamlings- og panelhåndteringsverktøyet vårt. 

 

 • Drømmeferie: «Å utforske nye steder, gjerne på roadtrip. Da kan man dra litt utenfor allfarvei og få unike opplevelser, er min erfaring. Skulle gjerne reist rundt i Sør-Amerika. Ellers kjørte jeg i USA fra kyst til kyst for en del år siden. Det var sør i landet, så jeg kunne godt tenke meg å gjøre det samme i nord. Så opplevelsesreiser er vel svaret på spørsmålet. Men med barn har jeg funnet ut at et bra hotell resort med all inclusive slett ikke er så verst det heller, altså!»  

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse: «Det jeg liker best med å jobbe i Respons Analyse er at jeg synes vi har et veldig godt arbeidsmiljø. Dessuten er ledelsen positiv til faglig utvikling, noe jeg setter stor pris på», sier Lena smilende.  

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomme prosjektet: «Det er to prosjekter som automatisk dukker opp i hodet mitt nå.» svarer Lena raskt! Det ene er da hun gjennomførte Gapminders «Ignorance Project», som ett av flere land. Dette var en veldig forskjellig undersøkelse fra dem de vanligvis gjennomfører, og ga dem informasjon om hva befolkningen tror er riktig svar, på en rekke spørsmål som dreier seg om utviklingen i verden. Rett og slett en quiz, med en fasit. Det viste seg at folk var mer pessimistiske enn de trengte å være. Det ligger foredrag på nettet som tar for seg dette prosjektet, og det er ganske interessant. «Et givende prosjekt er det vi gjennomførte for gravferdsbransjen i Norge. Det er en bransje jeg virkelig beundrer!» 

 

 • Kundemøte eller presentasjon som har gjort et spesielt inntrykk: «Det må bli presentasjonen av gravferdsprosjektet. Dette var et prosjekt det virkelig var interessant å gjennomføre fra a til å, selv om det innebar å presentere resultatene for over 300 personer på landsmøtet i gravferdsbransjen. Jeg hadde bare én presentasjon bak meg, så jeg tok med meg sjefen for å sørge for at dette gikk som det skulle. Etterpå fikk vi omvisning på stands de hadde der, med utstillinger så ulikt alt annet jeg har sett.». Her fikk hun innblikk i en annen verden enn den vanlige hverdagen! 

 

 • Alternativ jobb: «Jeg kunne tenkt meg å gjøre veldig mye, så det er synd det ikke er nok tid! Barndomsdrømmen var forfatter og arkeolog (jeg tok faktisk et enkeltemne i arkeologi på universitetet). Men arkeolog har jeg slått helt fra meg. Forfatterdrømmen tenker jeg å ta tak i når tempoet i livet er litt saktere og barna er voksne. Hehe. Jeg hadde faktisk også et ønske om å jobbe med statistikk i SSB, fordi jeg likte statistikk i mattetimene på ungdomsskolen. Så det er litt gøy at tilfeldighetene førte meg inn i analysebransjen. Jeg tok for øvrig også et enkeltemne i astronomi på hobbybasis i voksen alder, og det var veldig gøy! I et annet liv kunne jeg kanskje blitt astrofysiker. Jo, og så kunne jeg tenkt meg å bli gravferdskonsulent! Hvis jeg skulle gått for et yrke hvor jeg rørte litt mer på meg i løpet av dagen ville det stått høyt på lista. Da ville jeg våknet hver morgen og tenkt I dag skal jeg hjelpe noen som er i dyp sorg med å slippe belastningen det vil være å organisere praktiske ting, og heller gi dem den tiden til å sørge. Jeg tror det ville føltes som en veldig givende jobb.»  

 

 • Nettsider / apper som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige):
  1.
  Facebook 
  2.
  Snapchat 
  3. MyKid (applikasjon i barnehagen som hun bruker for beskjeder og dagsrapporter).  
  4. Homey (for å styre ting i smarthjemmet).
  5. Transportsapplikasjoner som blant annet Vy, Tesla, Easypark.  

 

 • Fritidssysler: «Det blir mye tid med ungene!». På kveldstid synes Lena det er avslappende å se på en TV-serie eller et TV-program. Hun sitter også mye og googler ting. Og skriver lister. Lena liker også å spille TV-spill, men det går veldig i perioder. Blir litt som binge-watching av TV-serier. «Jeg kjøper ikke spill så ofte, men når jeg gjør det blir det mange kvelder med spilling frem til jeg har rundet spillet.»  

 

 • En ekstra dag i uken: «Det kommer an på om barna er hjemme eller ikke. Vi kjøpte hus for ett år siden, og det er mye som fortsatt burde ordnes både innendørs og utendørs. Jeg føler det går litt for langsomt fremover, men det er ikke alt som kan gjøres med små barn rundt beina heller. Så akkurat nå er det slike praktiske ting som ligger høyt på lista.» svarer Lena.  

 

 • Drømme-egenskap: «Jeg kunne nok hatt godt av å være mer spontan iblant. Jeg er et liste-menneske og elsker planlegging. Jeg skulle veldig gjerne også blitt bedre til å være komfortabel med tanken «bra nok», selv om det noen ganger kan være en fordel å være perfeksjonist og. Men før eller siden må man jo komme i mål med ting, og da er det fint om man kan avslutte med en god følelse. Det hadde sikkert ikke vært dumt om jeg lærte meg å kunne fatte meg i korthet heller, men jeg har så mye på hjertet, vet du!» Vi andre liker at Lena har mye på hjertet – og hennes «nerdete» betraktninger!  

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse  

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Lena Willanger