cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Bli kjent med vår kvalitative konsulent og potet rett fra skolebenken, Vilde Iren Borse!

Deling:

Vi i Respons Analyse bryr oss om våre kunder og er opptatt av å bygge gjensidige og langsiktige samarbeid. Vi ønsker derfor at du skal bli bedre kjent med oss! Hvem er vi? I tiden fremover skal vi presentere våre dyktige ansatte. Du skal få bli bedre kjent med dem, både profesjonelt og privat. 

Nå skal du få bli bedre kjent med vår kvalitative konsulent og potet rett fra skolebenken, Vilde Iren Borse!

 • Stilling: Kvalitativ konsulent og potet i Respons Analyse

 

 • Arbeidssted: Respons Analyse, stasjonert i Oslo.

 

 • Personlig motto: «Alt må prøves hvert fall én gang!» Vilde er ikke redd for å prøve nye ting, og sier hun vil bli bedre på å ta utfordringer på strak arm. Hun mener man ikke kan si nei til noe man aldri har prøvd før, med unntak av å hoppe ut av fly og sånn.

 

 • Bransjeerfaring: Vilde har brukt mange år på skolebenken med fag i både det ene og det andre, og har alltid jobbet ved siden av studiene. En miks av ferdigheter som har gitt henne tilnavnet ‘kontorets potet’ – en real altmuligkvinne! Respons er hennes første erfaring med markedsanalyse, en bransje hun synes virker kjempespennende.

 

 • Utdanning Vilde har en mastergrad i sosialantropologi fra Universitetet i Oslo og er utdannet fotograf fra Bilder Nordic School of Photography. Hennes beste tid på skolen var under utveksling i Lyon, Frankrike. En opplevelse hun anbefaler til alle!

 

 • Profesjonelle styrker: Som den poteten hun er, står fleksibilitet øverst på lista over Vildes kvaliteter. Hun har også et godt øye for detaljer og er sier hun er stolt over måten hun ser menneskene rundt seg.

 

 • Favoritt hobbyer: Vilde sier hun har mange hobbyer, men som hun dessverre ikke får brukt nok tid på. På sommeren liker hun å seile og gå tur i fjellet, og Galdhøpiggen står øverst på lista for sommeren 2023. Som et kreativt menneske liker hun å spille piano, jobbe med analogt foto, og har nettopp begynt å male, inspirert av sin kunstner-mamma. Mye tid blir også brukt på kjøkkenet for å lære seg nye og spennende retter, spesielt klassiske italienske retter som hun lærer av sin samboer som er italiensk kokk!

 

 • Drømmeferie: Enten eller – enten fullstendig hvilepuls på stranden i en uke, eller en kulturhistorisk reise gjennom små og sjarmerende landsbyer! Aller helst skulle Vilde hatt noen uker, eller måneder, på å reise gjennom hele kontinenter og se hele verden.

 

 • Det beste med å jobbe i Respons Analyse «Det fantastiske teamet!» utbrytes uten å nøle. Selv om hun synes det var deilig i starten å ha hjemmekontor 3 dager i uken, så synes Vilde det er aller best å være på kontoret og bruke pausene til å snakke om alt mellom himmel og jord. «Det er kanskje klisjé, men det er faktisk som en liten familie, der alle har sin rolle og bidrar til gruppen på sin spesielle måte.»

 

 • Det mest givende, interessante eller morsomste prosjektet Uten å ha så mye erfaring fra bransjen sier Vilde at det mest givende prosjektet hun kunne ha jobbet med hadde handlet om bærekraft og inkludering. Ifølge Vilde er det viktigste fokuset å ha fremover handler om hva som er best for jorda vår og generasjonene som kommer etter oss. Hun brenner også for urban utvikling og inkludering, og vil at alle mennesker uansett nasjonalitet, etnisitet, kjønn eller legning skal være inkludert!

 

 • Alternativ jobb Hvis det ikke fantes regninger å betale, sier Vilde at hun hadde reist til fjerne steder og laget dokumentarfilmer for å belyse mørke og urettferdige sider ved verdenssamfunnet vårt.

 

 • Nettsider/apper som besøkes regelmessig (foruten de mest vanlige)
 1. Instagram – jeg styrer jo 3 ulike kontoer for 2 firmaer, da går det mange timer i døgnet…
 2. Photoshop
 3. Snapchat – eneste måten å holde kontakt med travle venninner!
 4. Buzzfeed
 5. Premiere pro

 

 • En ekstra dag i uken «Da hadde det blitt langhelg hver helg, og det eneste riktige å gjøre da er å reise og oppdage nye steder!»

 

 • Drømme-egenskap «Drømmen hadde vært å kunne sette seg ned ved et piano og bare spille, hva som helst!»

 

 

#TeamResponsAnalyse #ResponsAnalyse

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Siste innlegg

Melding til Vilde Iren Borse