Hils på Tone – vår nyansatte senior rådgiver!

Deling:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Respons Analyse har opplevd god vekst, og har derfor utvidet staben med ytterligere en senior rådgiver.

Tone M. Eidissen ønsket seg til et profilert fullservicebyrå med et bredt og sterkt fagmiljø hvor hun kunne lære mer og utvikle seg videre, og vi i Respons ønsket oss en erfaren og selvgående senior rådgiver som brenner for analysefaget – og da ble det full klaff for oss begge!

Jeg gleder meg til å jobbe tett med kunder for å løse varierte innsiktsbehov i samspillet mellom kvalitativ og kvantitativ metode. Jeg opplever Respons Analyse som stor nok til å være en solid og viktig aktør, samtidig som selskapet er lite nok til at den enkelte har en vesentlig rolle i det daglige og i utviklingen av selskapet.

Tone er en meget erfaren og engasjert markedsanalytiker med sterk faglig analysekompetanse. Hun har nærmere 20 års erfaring som rådgiver, konsulent og prosjektleder – både fra byrå- og kundesiden. Hun har jobbet som markedsanalytiker i selskaper som Telenor, Orkla og KLP, hvor hun har jobbet med de fleste analysemetoder og problemstillinger. Hun er utdannet Siviløkonom fra BI og kom senest fra stillingen som Senior Insight Consultant i Netigate.  

Tone imponerte oss med sine reflekterte og grundige case-besvarelser i ansettelsesprosessen, og vi har stor tro på at hun kommer til å gjøre en glimrende jobb med å oversette våre kunders behov til lett forståelig og anvendelig innsikt. 

Tones målsetning vil alltid være at innsikt skal føre til forbedring hos kunden – og at kunden føler at de sitter igjen med verdi for pengene. 

Med Tones bakgrunn, går opplæringen svært raskt. Hun startet i midten av august og allerede uken etter leverte hun sine første resultater til våre kunder, og er i gang med flere andre.  

Vi håper hun finner seg godt til rette hos oss, og at dere som kunder får god nytte av hennes kompetanse. Vi har i hvert fall tro på at både vi i Respons, Tone selv og våre kunder vil få glede av den ansettelsen 😉