cropped-logo_rosa_transparent-1.png

Mobiletnografi

Med mobiletnografi kommer vi tett på folks hverdag og virkelighet. Her fanger man øyeblikk gjennom mobilen, nært og ekte.

Å dokumentere hverdagen og dele gjennom mobilen føles naturlig og enkelt for folk i nær sagt alle situasjoner. Gjennom bruk av sosiale medier har folk bli svært vant til å dele innhold, dette gir oss et innblikk inn i dagligdagse situasjoner og samtaler. Det blir det innsikt av!

Formatet er ikke så langt unna sosiale medie-plattformer og det er mulig å dele både video, bilder og tekst. Våre moderatorer er tilstede for å grave dypere i innsikten og for å følge opp respondentene.

Respons Analyse er kjent for å skreddersy oppgaver og opplegg som passer til ulike typer formater og setter deltakerne i stand til å fange inn det en oppdragsgiver ønsker å forstå. Vi var tidlig ute med å benytte oss av metoden og er blant de mest innovative byråene på dette feltet.

 

Få et kjapt innblikk i metoden – husk å ha på lyd!

Start video

Mobiletnografi – innsikt på farta!

I blogginnlegget gir vi deg et innblikk i mobiletnografi-teknikken, og du kan se hvordan resultatene av studien kan bli presentert på en svært lettfattelig og visuell måte i en innsiktsfilm.

Respons Analyse har gjennom the Moods way utviklet ulike typer kvalitative teknikker som kan benyttes som effektive verktøy i forskjellige grupper og intervjuer. Les mer om de mest populære teknikkene her.

Deling:

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!

Deling:

Vil du vite mer
om dette? Kontakt meg!